četrtek, 6. junij 2013

Retrogradni Neptun 2013 - čas prenove



Planet Neptun, ki simbolizira vizije, sanje, iluzije, senzibilnost in vse tisto, po čemer hrepenimo, se bo v petek 7.6.2013 obrnil in prešel v retrogradno gibanje, ki bo trajalo do 13.11.2013. V tem času se bodo povečali občutljivost, empatija, senzibilnost in idealizem.

To je čas pasivnega hrepenenja, čakanja in vakuuma, ki ga potrebujejo stvari, ideje za  dozorevanje. Tako da je lahko to obdobje zelo ustvarjalno, kajti imamo čas, da ideje še dodelamo in na novo oblikujemo. Tisti, ki so močno racionalni in se ne znajo prepuščati toku, pa lahko zapadejo v stanje močne napetosti in frustracije, ki se pojavijo, ko se stvari izmikajo naši kontroli in se ne premikajo v želeno smer.

To je tudi čas premagovanja negativnih zablod, iluzij in strahov, ki jih Neptun prinaša na površje z namenom, da bi se z njimi soočili. Ker Neptun briše meje in nas dela prepustnejše za sporočila nezavednega, retrogradno gibanje prinaša  sanje, ki nosijo za nas pomembna sporočila in so lahko v tem obdobju jasnovidne. Občutki zaznavanja so zamegljeni, zato lahko postanemo žrtve zavedenosti ali pa se utapljamo v samoprevarah in raznih opojnih substancah.

V tem času bo aktivnejša desna polovica možganov, iz katere izhaja ustvarjalnost.

Vse kar je bilo nejasnega, nepredvidljivega v našem življenju se lahko razkrije. Na dan bo prišlo veliko skrivnosti.

Vpliv bodo še posebej izrazito čutili tisti, ki imajo planete ali osebne točke na 3 do 7 stopinj spremenljivih znamenj (Dvojčka, Devica, Strelec, Ribi).

Pokličite in preverite, kako se bo retrogradni Neptun odražal v vašem življenju, telefon 031-586-055.

Ni komentarjev :

Objavite komentar