petek, 7. junij 2013

Ta vikend prinaša veliki astrološki BOOOOM



Konec tedna bo zaznamovan z zanimivimi astrološkimi konfiguracijami.

Ljubezen je v zraku
Veliki vodni trigon med Venero, Saturnom in Neptunom na dan 7.6.2013

Veliki trigon je harmonični aspekt z veliko ustvarjalnega potenciala. Prinaša veliko sočutja, empatije, čustev in občutkov. Ta veliki trigon bo prinesel hrepenenje in težnjo ljudi po medsebojnem povezovanju in ustvarjanju harmoničnega, njim naklonjenega sveta. Na osebnem nivoju prinaša poudarjeno čustvenost, odprtost za čustva drugih ljudi, medsebojno čustveno povezovanje.





Mars kvadrat Neptun: pasivnost - občutljivost - nemoč
na dan 8.6.2013

Dinamični planet Mars bo v napetem aspektu z zamegljenim, kaotičnim Neptunom. Akcija bo blokirana, ne bo veliko motivacije. Prevladovala bo ležernost, brezvoljnost, pasivna energija z malo motivacije. Zavrta čustva in potlačena jeza nas lahko presenetijo s silovitimi izbruhi. Želeli bomo uveljaviti sebe. Uprli se bomo vsem tistim situacijam in osebam, kjer imamo občutek, da nas drugi skušajo nadvladati.

OPOZORILO: ta vikend je še povečano tveganje pri vožnji pod vplivom opojnih substanc.

Ta vikend bodite previdni pri vožnji
Merkur v T-kvadratu z Uranom in Plutonom

Prinaša napetost v komunikaciji, burne čustvene reakcije, prepire, živčne napetosti, ostre besedne obračune in netaktnost. Prinaša tudi težave z računalniki in električnimi napravami. Ker je Merkur, ki vlada tudi prometu, v tako stresnih aspektih, bodite ta konec tedna v prometu izredno previdni. Vozite umirjeno, zbrano in se izogibajte vožnji pod vplivom opojnih substanc.

Merkur bo aktiviral veliki aspekt Pluton Uran in v svetu se bo znova povečala napetost med silami, ki skušajo ohraniti nespremenjeno obstoječe stanje in ljudmi, ki želijo spremembe in nov, bolj pravičen družbeni red. Aspekt lahko prinese tudi elementarne nesreče (potresi, nesreče povezane z vodo).

Komunikacijski BOOM
Mlaj na 18° Dvojčka, 8.6.2013 ob 17:57

V naslednjih 14 dneh prinaša poudarek na komunikacijo, učenje, izražanje in izmenjavo idej. Lahko pridobimo nove perspektive, povezave in ideje. Ker bo mlaj v konjunkciji z Jupitrom, bo ta čas ugoden za vse nove začetke.

ZAKLJUČEK

Vzdušje tega vikenda bo obarvano z napetostjo med razumom in čustvi. Soočeni bomo izbruhu notranje napetosti. Ne pozabite, da karkoli že bo prinešeno na plan, bo to z namenom, da bi to prepoznali, na novo ovrednotili in preobrazili.

Ni komentarjev :

Objavite komentar