sobota, 5. oktober 2013

Mlaj v znamenju tehtnice, 5.10.2013



Znamenje Tehtnice usmerja pozornost na področje odnosov. Skozi Tehtnico se učimo ravnovesja med tem kako skrbeti zase in pri tem upoštevati tudi druge. Harmonija v partnerstvu nastopi, ko se vzpostavi ravnotežje moči. Da bi to lahko ustvarili, pa moramo najprej najti mir in tega potem širiti navzven.

Mlaj bo na 11 Tehtnice in bo aktivator napetosti, ki jo tvori kvadrat med Uranom in Plutonom. Pluton odpravlja, globinsko čisti in preoblikuje stare vzorce in navade z namenom, da bi pripravil prostor za novo, kar simbolizira Uran. Ker sta v kvadratnem aspektu, pa med njima ta proces ne teče gladko, temveč napeto. Staro se upira preporodu in s tem onemogoča novemu možnost, da bi zaživelo.

Venera, ki je vladar tega mlaja, je potopljena v temne in globoke vode Škorpijona, kjer kot Perzefona potuje po podzemlju in ozavešča stare čustvene vzorce in se prav tako pripravlja na svoj preporod.

Astrološka hiša ali področje življenja, ki ga simbolizira, je področje, ki mora biti podvrženo spremembam. Moramo ga prečistiti, da bi na tem področju omogočili novo rast.

Ni komentarjev :

Objavite komentar