petek, 14. februar 2014

Polna Luna v Levu (15.2.2014 ob 0:54) – Imejte se radi in poskrbite zase



Sporočilo polne Lune v Levu je: »Šele ko brezpogojno ljubimo sebe, lahko ljubimo druge.« Ustvarila se bo napetost med ognjenim Levom in zračnim Vodnarjem, torej med srcem in razumom. Venera še dodatno zapleta situacijo, ker se še vedno nahaja v hladnem in distanciranem Kozorogu. Mars v Tehtnici se trudi uravnotežiti energije in razrešiti večno dilemo odnosov med tem koliko v njih vlagamo in koliko od njih prejemamo.

Ta polna Luna tvori veliko aspektov, zaradi česar bo njen vpliv zelo dinamičen. Iz svojega položaja na 26° Leva tvori napeta aspekta (kvadrata in pol) na Plutona in Urana, ki sta trenutno v medsebojnem kvadratu. S tem bo postala strelovod za napetost tega kvadrata, ki se bo skozi njo manifestiral. Da se bo manifestacija res udejanila, še dodatno potrjuje kvadrat med Luno in Saturnom, ki je v Škorpijonu. Pričakujemo lahko dogodke povezane z napetostjo kvadrata Urana in Plutona, tako na osebnem, kot družbenem področju. Soočeni bomo z realnostjo, lahko tudi na trd način, kar je včasih zelo boleče. Ker je v aspektno mrežo vpleten tudi Merkur, lahko pride do nenadnih uvidov, spoznanj, dogodkov, razkritij, ki bodo temelj radikalnih osebnih, kot družbenih sprememb, ki nas čakajo v prihodnjih mesecih.

Soočanje z realnostjo je lahko za marsikoga zelo šokantno. Soočenje s šokantnimi in neprijetnimi dogodki nas lahko potisne v obup in žalost. Lahko vam pomaga razumevanje procesa transformacije, da odmiranje starega naredi prostor novemu. Zato v teh trenutkih ne pozabite nase. Imejte se radi in poskrbite zase.

Ni komentarjev :

Objavite komentar