sreda, 24. april 2013

Lunin mrk na osi Škorpijon Bik

V času Luninega mrka se obrnemo navznoter, zavest je v ozadju, prevladuje instinktivno. Hitro nas lahko obvladajo čustva, včasih tudi tista, potlačena, kot so npr. strahovi. Karkoli je že prineseno iz temačnih globin naše osebnosti je z namenom, da se osvetli, prevrednoti ali opusti.

Lunin mrk bo prinesel občutke razdraženosti, strahu in tesnoba. Izogibajte se temu, da bi svojo razdraženost stresali na ljudi v svoji okolici, kajti težavno izražanje čustev lahko ustvari dolgotrajne zamere. Zato bodite v tem času pozorni na izrečeno, ne glede na to, kako se počutite, frustrirano ali tesnobno.

Lunin mrk bo na osi Škorpijon Bik, močno ga bodo čutili vsi tisti, ki imajo planete ali kotne točke na 4 do 6 stopinjah Bika, Leva, Škorpijona ali Vodnarja. Konfliktno in napeto konfiguracijo planetov tvorijo energična konjunkcija Sonca in Marsa v znamenju Bika in čustveno blokirana konjunkcija Lune in Saturna v znamenju Škorpijona. Tenzija teh dveh nasprotujočih si sil se bo nekoliko sprostila zaradi dobrih aspektov Neptuna, ki bodo mehčali trmasto nepopustljivost fiksne opozicije.

Lunin mrk 25.4.2013 je prvi v seriji spomladanskih mrkov. Sledita mu še Sončev mrk 10.5.2013 in ponovno Lunin mrk 25.5.2013.

V mundani astrologiji Lunin mrk prinaša večjo politično napetost, naravne katastrofe in nemire. Trenutni mrk pa bo prinesel na površje občutke povezane z varnostjo, še posebej finančno in materialno.

Ti mrki bodo v horoskopu Slovenije aktivirali hiše in planete, ki so povezani s finančnim stanjem države, kot tudi z njenim zadolževanjem. Izpostavilo in pokazalo se bo realno finančno stanje in še vedno nove in nove afere povezane s korupcijo najvišjih vej oblasti.

Na področju svetovne politike se bo stopnjevala napetost v Severni Koreji. Mrki aktivirajo Marsa in Plutona v horoskopu Koreje, kar še povečuje samodestruktivnost, agresijo in trmasto kljubovalnost te dežele. Veliki kvadrat Pluton Uran pa tvori z njihovim Neptunom T-kvadrat, ki bo slej kot prej zahteval radikalne spremembe v ideologiji te države.

Ni komentarjev :

Objavite komentar