torek, 2. junij 2015

Polna Luna v znamenju Strelca, 2.6.2015

Revizija želja

Današnja polna Luna v Strelcu prinaša na plan težave s prilagodljivostjo in fleksibilnostjo. Opoziciji med Soncem in Luno se na nebu priključi še Neptun, ki s kvadratnim aspektom na nebu tvori nov apekt, ki ga astrologi imenujemo T-kvadrat. To je dinamičen napet aspekt, ki prinaša močno občutljivost, še posebej na kritiko. Prav tako povečana čustvena intenzivnost onemogoča sposobnost samorefleksije. Nesposobnost uvidenja lastnih pomanjkljivosti lahko povzroči ognjevite besedne spopade in komunikacijske blokade.  Komunikacijski šum bo potekal med logičnim razumskim razmišljanjem in intuitivno modrostjo, ki presega okvirje naučenega znanja.

Ker napeti aspekti z Neptunom zmanjšujejo telesno energijo, velja opozoriti na nevarnost, da bi, zaradi pomanjkanja volje, energije ali motivacije, zanemarili kakšno pomembno dejavnost.

Ta polna Luna bo osvetlila vse iluzije, povezane z našimi vizijami in željami. Soočanje z realnostjo je za marsikoga pretežavno, zato se bo v tem obdobju marsikdo skušal temu izogniti in pobegniti pred realnostjo  v Neptunov opojni svet (omamna sredstva, domišljijski svet, TV…)


Neptun pa prinaša poleg omejitev tudi ogromno kreativne energije. Ker ta polna Luna tvori, poleg drugih aspektov, tudi aspekt z retrogradnim Merkurjem, je ta čas ugoden za pospravljanje in dokončevanje starih nedokončanih stvari in projektov na nov originalen način, kot tudi za ponoven pregled in nadgradnjo naših načrtov in vizij.

V naslednjih štirinajstih dneh lahko pričakujemo kar nekaj presenečenj, saj se bo razkrila marsikatera skrivnost in nerazjasnjena stvar iz preteklosti. Zelo možno je, da bodo prišle na dan nove podrobnosti o ladijskih in letalskih nesrečah, povezanih z oceani, katerim astrološki vladar je Neptun. Prav tako polna Luna v Strelcu prinaša povečano dejavnost in aktivnost ekstremnega verskega fanatizma.

V prometu lahko pričakujemo povečano število nesreč, povzročenih pod vplivom opojnih sredstev, razburkanih čustvenih stanj in nezbranosti.

Ni komentarjev :

Objavite komentar