četrtek, 1. september 2016

Sončev Mrk 1.9.2016 ob 11:04

Energija Sončevega mrka nam prinaša v življenje nekaj novega. Novosti lahko pričakujemo na področjih, ki spadajo v simboliko hiše, ki jo Sončev mrk aktivira v rojstnem horoskopu. Ker Sončev mrk sovpada z retrogradnostjo Merkurja, je sedaj čas za nove plane in načrte.

Mrk bo tudi aktivator transpersonalnega aspekta med Saturnom in Neptunom, katerega delovanje močno vpliva na dogajanje skozi leto 2016. Več o tem si lahko preberete na http://novice.e-astrologija.si/2015/12/slovenija-in-svet-v-2016.html. Aspekt med Saturnom in Neptunom nas sooča z realnim stanjem, kakršno koli že je, zato ga marsikdo zelo intenzivno doživlja. Soočanje s samoprevarami in iluzijami je zaradi pristanka na trdnih tleh lahko precej boleče.

Kvadrat med Saturnom in Neptunom bo s svojo energijo močno aktiviral tudi mrk, saj bo z njima tvoril nov, zelo napet in dinamičen aspekt v spremenljivih znamenjih, imenovan T-kvadrat. Napeta energija T-kvadrata nas bo na trd način soočala z resnico. Kar naenkrat bomo stvari spregledali v novi luči. Spet drugim se bodo v tem času uresničile sanje oziroma se bodo pojavile nove možnosti za njihovo dosegljivost. Kako se bo energija izrazila, je odvisno od tega, koliko truda in napora ste v svoj napredek vlagali v preteklih mesecih, kajti pozitivni aspekt tega kvadrata je manifestacija želenega.

Ta velika napeta energija se je akumulirala že kar nekaj mesecev, saj je velik del leta 2016 zaznamovan z blokirano retrogradno energijo planeta Marsa. Več o tem na http://novice.e-astrologija.si/2016/04/retrogradni-mars.html. Mars je planet akcije, motivacije in napredka. V horoskopu nam kaže, na kakšen način znamo doseči želeno. Koncem avgusta je stopil iz tako imenovane sence, vendar je na poti skozi znamenje Strelca trčil na Saturna, katerega energija ga je blokirala, saj je za energično in dinamično naravo Marsa preveč toga, počasna in zaviralna. Manifestacija te dolgoročne blokade se lahko izrazi kot močan izbruh zavrte energije ali pa skozi boleče spoznanje, da smo zaradi neaktivnosti v preteklosti zapravili ali zanemarili kakšno možnost napredka. Pri razreševanju te napetosti nam lahko pomaga retrogradni Merkur, ki nam prinaša nove uvide in možnost realne analize starega, kar je nujno potrebno, če želimo odpraviti pomanjkljivosti in napake iz preteklih mesecev.

Mrk bo močno vplival na vse, ki imajo planete ali senzitivne točke horoskopa med 7 in 12 stopinjami spremenljivih znamenj (Dvojčka, Devica, Strelec, Ribi).

Želite izvedeti, katera področja aktivira mrk v vašem horoskopu in na katerih življenjskih področjih lahko pričakujete spremembe. Za obširno razlago in svetovanje me kontaktirajte. Več informacij na http://www.e-astrologija.si/storitev/


Ni komentarjev :

Objavite komentar