sreda, 20. september 2017

Mlaj v znamenju Device, 20.9.2017 ob 7:31 na 27° Device

Energija znamenja Device je v tem obdobju poudarjena, saj se od danes v tem znamenju nahaja kar pet planetov: Mars, Merkur, Venera, Sonce in Luna.

Poudarjena Devica se odraža skozi praktičnost in prilagodljivost. Ima močne analitične sposobnosti in je zelo natančna, včasih že prav drobnjakarska. Rada stvari ureja in ima izrazit smisel za malenkosti. Kadar so planeti v Devici, se več ukvarjamo z zdravo prehrano, zdravim načinom življenja, običajno smo bolj aktivni, delavni in čistimo nered na vseh področjih življenja.

Merkur, ki je vladar tega mlaja in je tudi sam v znamenju Device, se nahaja v konjunkciji z Marsom in v opoziciji z Neptunom, kar bo razumski Devici prinašalo nekaj zmede, malodušja in neodločnosti. Bolj bomo pozabljivi, raztreseni in zmedeni. Razmišljanje in izražanje zna biti malo kaotično, zato lahko prihaja do nerazumevanja v komunikaciji. Ker se aspektu med Merkurjem in Neptunom pridruži še opozicija s Kironom, imamo sedaj možnost, da se soočimo s strahovi, ki smo jih izrinili v podzavest že v rani mladosti in jih zaradi tega sedaj težko prepoznavamo. Le ti se »uskladiščijo« v telesu in se nato tokom časa manifestirajo kot slabo telesno počutje. Področje, kjer imamo v horoskopu Kirona, je običajno boleče in nakazuje, kje smo »ranjeni«. Neptun pa, v kombinaciji z Merkurjem, širi moč zavedanja, ki nam pomaga osvetliti te izrinjene nezavedne vsebine, jih ponovno predelati in sprostiti zajezeno energijo. S tem pa si pomagamo doseči bolj stabilno psihično stanje in posledično boljše telesno počutje.

Za to obdobje je pomembno, da smo do sebe prizanesljivi in se imamo radi tudi v svoji bolj nepopolni obliki.

Z bolečimi vsebinami se je lažje soočati in jih ozavestiti, če imate ob sebi osebo, ki vam pri tem nudi podporo. Pokličite me in z veseljem vam bom svetovala. Več o tem na http://www.e-astrologija.si/storitev/astroterapija/

1 komentar :

  1. JUTRI JE GOBOVA POLNA LUNA

    Letošnjo sušno poletje gob praktično sploh ni bilo. Nekje po 10.septembru so pričele gobe zopet rasti. Jutri je 5.oktober in jutri je prva jesenska polna luna imenovana gobova ali gobja polna luna. Mediji te dneve na veliko pišejo o gobovi polni luni. Jutri bo torej nastopil maksimum gob v gozdu, po tem datumu pa bo gob iz dneva v dan vedno manj. Gobov lunarni mesec letos traja vse do 19.oktobra in do 19.oktobra letos bodo še gobe. Nekako po 19.oktobru pa bo gob v gozdu žal že zelo malo.
    Sem si pa danes naredil gobovo juho s kostanjevkami, to so seveda kostanjeve polstenke, katere so v teh dneh zelo pogoste. Gobova juha s kostanjevimi polstenkami je zelo dobra gobova juha. Sem pa pred nekaj dnevi jedel tudi gobovo juho s jurčki, okus pa je bil kakor da bi jedel špehovo juho. V petek ko bo spet deževalo imam namen, da bi si naredil ocvrte borove glivce. Jutri na dan gobove polne lune pa si bom nesel domačo gobovo juho tudi v svojo službo.

    Do leta 2030 gobova polna luna nastopi v teh dneh:
    Dne 5.oktobra 2017, 25.septembra 2018, 13.oktobra 2019, 1.oktobra 2020, 20.oktobra 2021, 9.oktobra 2022, 29.septembra 2023, 17.oktobra 2024, 7.oktobra 2025, 26.septembra 2026, 15.oktobra 2027, 3.oktobra 2028, 22.oktobra 2029 in 11.oktobra 2030.

    Gobov lunarni mesec pa letos traja od 20.septembra pa vse do 19.oktobra. Gobova polna luna pa bo nastopila jutri v četrtek, 5.oktobra ob 20:40 v ozvezdju Ribi.

    OdgovoriIzbriši