torek, 2. julij 2019

Sončev mrk - potrebno bo premagati veliko ovir

Sončev mrk bo nastopil 2.7.2019 ob 21:16 na 10 stopinj znamenja Raka. Sonce in Luna bosta tvorila opozicijo s planetoma Saturn in Pluton, ki se nahajata v znamenju Kozoroga, zato se bo za spremembe, ki jih obeta Sončev mrk, potrebno potruditi, premagati veliko ovir ter vložiti veliko truda in energije. Uspešni bodo tisti, ki so pripravljeni za dosego svojih ciljev trdo delati, kajti energija znamenja Kozoroga od nas zahteva aktivno ukvarjanje s težavami. Izmikanje problemom, izgovori, samopopustljivost so lahko posledica negativne manifestacije napetega aspekta med Jupitrom in Neptunom, ki nas lahko uspava in premami z lažnimi občutki, da se do uspeha pride na enostaven in hiter način. V pomoč pri realizaciji naših želja pa nam je lahko ugoden aspekt med Saturnom in Neptunom, saj le ta pomaga uresničiti sanje vsem tistim, ki se zavedajo, da se do uspeha ne da priti po bližnjicah.

Znamenje Raka je vodno znamenje, je kot posoda, v kateri so zbrani vtisi iz najzgodnejših in najranljivejših obdobij našega življenja. Na podlagi njih gradimo svoj notranji čustveni svet in predstave o sebi. To znamenje je nosilec naših temeljnih potreb po varnosti in sprejetosti, vendar po so žal v njem zapisane tudi vse rane in občutki nemoči, ki smo jih doživljali v najzgodnejšem obdobju. Planetarno dogajanje na osi Rak - Kozorog prinaša čustveno intenzivnejše situacije, v katerih nas bodo preplavljali občutki in vtisi preslišanih potreb in potlačenih čustev, ki so nastajali v obdobju otroštva oziroma v imenu socializacije, ko smo se morali odpovedati delcev svoje prvotne narave, da bi se prilagodili normam družine in družbe. Sončev mrk nam lahko pomaga opustiti in počistiti te stare čustvene navlake in blokade, še posebej tiste, ki so povezane z dvomi v lastno sposobnost in izraznost.

Ta mrk bo pomembno vplival na dogodke v Sloveniji, saj bo aktiviral Urana, ki se nahaja v prvi hiši v rojstnem horoskopu Slovenije. Uran prinaša nenadne nepričakovane dogodke in spremembe kot tudi povečano politično napetost. Tudi na državnem nivoju konjunkcija Saturna in Plutona prinaša ovire in prepreke, ki poskušajo ustaviti tok sprememb. To so stare dominantne avtoritativne sile, ki so izkoriščale pravice močnejšega za pridobitev lastne moči. Veliko bo manipulacij in zavajanja javnosti.

Vpliv sončnega mrka na dogajanje v Sloveniji


To poletje bo zelo neugodno za g. Karla Erjavca. Tudi predsednik vlade g. Marjan Šarec ima konec julija energijsko napeto krizno obdobje polno pritiskov. Prvaku SDS Janezu Janši pa ta poletni čas prinaša precej ugodne vplive, vendar je tik pred Saturnovim povratkom, ob katerem se radi sprožijo karmični zakoni in kjer velja pravilo, kakor si sejal tako boš žel.

Več o mrkih si preberite še na https://www.e-astrologija.si/mrki-v-astrologiji/ in https://www.e-astrologija.si/o-mrkih/

https://www.ustvarjalneideje.si/si/24-orgoniti

Ni komentarjev :

Objavite komentar