petek, 13. junij 2014

Polna Luna na petek 13.



Petek 13. v kombinaciji s polno Luno, bo to pot marsikomu, tudi zaradi ostalih napetih planetarnih aspektov, potrdil svoj slab sloves.

Kar štirje planeti so trenutno retrogradni, kar pomeni, da se energije planetov ne izražajo tekoče, ampak se manifestacija planetov usmeri navznoter in zaustavi zunanje dogajanje. Retrogradnost prinaša ponovni vpogled v pretekle dogodke in pridobitev nove perspektive in spoznanj.

To potrjuje tudi napetost na osi polne Lune Strelec – Dvojček, ki simbolizira:
  • razpršenost Dvojčkov med nešteto možnosti in
  • željo po tem, da se vse te možnosti strnejo v izbran cilj, ki ga simbolizira Strelec.
Napeti aspekti med Venero in Saturnom ter Marsom in Plutonom pa prinašajo veliko napetosti in razočaranja na področju medsebojnih odnosov.

Venera v opoziciji s Saturnom nam zaradi občutkov, da nismo dovolj cenjeni in upoštevani, načenja samopodobo. Preplavljajo nas občutki, da so drugi hladni do nas, da nismo dovolj ljubljeni in sprejeti. To lahko marsikomu povzroči občutke nemoči in besa, ki jih simbolizira aspekt Mars Pluton. Ta aspekt je zelo nevaren, kajti povzroča nenadne izbruhe nasilja, zato lahko v tem času pričakujemo več nasilnih dogodkov povezanih z užaljenostjo, maščevanjem in ljubosumjem.

 V tem času ni dobro sprejemati pomembne življenjske odločitve, podpisovati pogodbe in opravljati večje nakupe. Zaradi velike napetosti pa tudi priporočam izredno previdnost v prometu, kajti že zadnji teden smo bili priča vplivu obračanja retrogradnega Merkurja, ki se je med drugim manifestiral tudi v povečanem številu prometnih nesreč.

Priporočljivo je napeto energijo »porabiti« za razreševanje notranjih konfliktov, ki so posledica čustvenih travm iz preteklosti (lahko tudi iz otroštva), ki jih bo osvetlil in na plan prinesel retrogradni Merkur v znamenju Raka.

Ni komentarjev :

Objavite komentar