torek, 16. junij 2015

Mlaj v Dvojčkih, 16.6.2015 ob 16:07h

Pred nami je dinamičen in eksploziven Mlaj, saj je njegova energija ojačana s konjunkcijo energičnega Marsa. Pričakujemo lahko veliko prepirov, pikrosti, žaljivk, sarkazma in agresivnega izražanja.  V komunikaciji in izražanju lahko pričakujemo veliko širokoustenja in dramatiziranja, skratka veliko hrupa in malo rezultatov. Komunikacija bo otežena zaradi subjektivnega razmišljanja.

Razpoloženje bo nihajoče, spremenljivo, čustva pa se bodo racionalizirala. Blokirana dinamika Marsa bo, zaradi straha, da bi zaradi izražanja čustev delovali šibki, prinesla veliko neobvladanih, vzkipljivih in impulzivnih izbruhov. Ker je Mlaj v kvadratu s Kironom v znamenju Rib, bo v medsebojnih odnosih močno primanjkovalo človečnosti in empatije.

Merkur, vladar Mlaja, tvori kvadrat z Neptunom in opozicijo s Saturnom, to nam prinaša možnost pogledati pod površje. Soočeni bomo s spletkami in intrigami, kot tudi z notranjimi samoprevarami in iluzijami. Saturn nas bo silil ozavestiti situacijo, da bi na pridobljenem uvidu lahko predelali in sprejeli nova spoznanja.

Napeto energijo Mlaja lahko konstruktivno uporabimo za zbiranje informacij in za izmenjavo mnenj. Učimo se lahko bolj jasno in odločno povedati svoja stališča in na primeren način izražati jezo ter agresijo.

Kot vedno, kadar so v kombinaciji Mars in Merkur ali je na nebu poudarjeno znamenje Dvojčka, svetujem veliko potrpežljivosti in zmernosti v prometu.

3 komentarji :

 1. Vstopili smo v začetek vročega julija. Vroče bo tudi naslednji teden saj bodo temperature dosegle celo 35 stopinj Celzija. Praktično bodo ti dnevi še kako primerni za obisk kakih term. Sedaj pa si bomo pogledali kdaj bodo nastopile Lunine mene v letošnjem avgustu.

  LUNINE MENE ZA AVGUST 2015

  ZADNJI IZBOČEC bo 3.avgusta ob 17:55
  ZADNJI KRAJEC bo 7.avgusta ob 3:03
  ZADNJI SRPEC bo 10.avgusta ob 18:17
  MLAJ bo 14.avgusta ob 15:53
  PRVI SRPEC bo 18.avgusta ob 18:44
  PRVI KRAJEC bo 22.avgusta ob 20:31
  PRVI IZBOČEC bo 26.avgusta ob 12:42
  ŠČIP bo 29.avgusta ob 19:35.

  Keltski solarni praznik LUNSAH bo 7.avgusta.

  ASTRONOMSKA SREDINA POLETJA bo 7.avgusta ob 21:02.

  OdgovoriIzbriši
 2. Venera bo v spodnji konjunkciji s Soncem dne 15.avgusta 2015 ob 20:22. Do Venerinega tranzita seveda ne bo prišlo saj bo Venera šla navidezno južno od Sonca.

  OdgovoriIzbriši
 3. Keltski solarni praznik LUNASAH bo 7.avgusta.

  OdgovoriIzbriši