torek, 16. junij 2015

Mlaj v Dvojčkih, 16.6.2015 ob 16:07h

Pred nami je dinamičen in eksploziven Mlaj, saj je njegova energija ojačana s konjunkcijo energičnega Marsa. Pričakujemo lahko veliko prepirov, pikrosti, žaljivk, sarkazma in agresivnega izražanja.  V komunikaciji in izražanju lahko pričakujemo veliko širokoustenja in dramatiziranja, skratka veliko hrupa in malo rezultatov. Komunikacija bo otežena zaradi subjektivnega razmišljanja.

Razpoloženje bo nihajoče, spremenljivo, čustva pa se bodo racionalizirala. Blokirana dinamika Marsa bo, zaradi straha, da bi zaradi izražanja čustev delovali šibki, prinesla veliko neobvladanih, vzkipljivih in impulzivnih izbruhov. Ker je Mlaj v kvadratu s Kironom v znamenju Rib, bo v medsebojnih odnosih močno primanjkovalo človečnosti in empatije.

Merkur, vladar Mlaja, tvori kvadrat z Neptunom in opozicijo s Saturnom, to nam prinaša možnost pogledati pod površje. Soočeni bomo s spletkami in intrigami, kot tudi z notranjimi samoprevarami in iluzijami. Saturn nas bo silil ozavestiti situacijo, da bi na pridobljenem uvidu lahko predelali in sprejeli nova spoznanja.

Napeto energijo Mlaja lahko konstruktivno uporabimo za zbiranje informacij in za izmenjavo mnenj. Učimo se lahko bolj jasno in odločno povedati svoja stališča in na primeren način izražati jezo ter agresijo.

Kot vedno, kadar so v kombinaciji Mars in Merkur ali je na nebu poudarjeno znamenje Dvojčka, svetujem veliko potrpežljivosti in zmernosti v prometu.

4 komentarji :

  1. Vstopili smo v začetek vročega julija. Vroče bo tudi naslednji teden saj bodo temperature dosegle celo 35 stopinj Celzija. Praktično bodo ti dnevi še kako primerni za obisk kakih term. Sedaj pa si bomo pogledali kdaj bodo nastopile Lunine mene v letošnjem avgustu.

    LUNINE MENE ZA AVGUST 2015

    ZADNJI IZBOČEC bo 3.avgusta ob 17:55
    ZADNJI KRAJEC bo 7.avgusta ob 3:03
    ZADNJI SRPEC bo 10.avgusta ob 18:17
    MLAJ bo 14.avgusta ob 15:53
    PRVI SRPEC bo 18.avgusta ob 18:44
    PRVI KRAJEC bo 22.avgusta ob 20:31
    PRVI IZBOČEC bo 26.avgusta ob 12:42
    ŠČIP bo 29.avgusta ob 19:35.

    Keltski solarni praznik LUNSAH bo 7.avgusta.

    ASTRONOMSKA SREDINA POLETJA bo 7.avgusta ob 21:02.

    OdgovoriIzbriši
  2. Venera bo v spodnji konjunkciji s Soncem dne 15.avgusta 2015 ob 20:22. Do Venerinega tranzita seveda ne bo prišlo saj bo Venera šla navidezno južno od Sonca.

    OdgovoriIzbriši
  3. Keltski solarni praznik LUNASAH bo 7.avgusta.

    OdgovoriIzbriši
  4. UMRL JE IVAN MOHORIČ

    IVAN MOHORIČ (1951-2015)

    V ponedeljek, 29.junija 2015 je v 64. letu starost po hudi in težki bolezni sklenil svoje življenje Ivan Mohorič.
    Ivan Mohorič se je rodil 18.decembra 1951 v Srednji Kanomlji pri Idriji. Bil je raziskovalec neznanih letečih predmetov, arheolog, raziskovalec starih legend in pradavnih skrivnosti. S svojimi nenavadnimi teorijami je zbujal zanimanje v širši slovenski javnosti.
    Ivan Mohorič je bil že večkrat po televiziji, med drugim v polnočnem klubu naprimer v oddaji 21. 12. 2012, potem pa še junija 2014 v oddaji knap - poklic ki izumira. Ivan Mohorič je delal kot rudar v Idrijskem rudniku, kasneje je bil tudi gostilničar, pa potem tudi kot kmet. Jaz sem Ivana Mohoriča velikokrat poklical po telefonu. Sam mi je zatrdil, da v okolici Idriji je največ gob v celi Sloveniji. Julija leta 2011 so se v Sveti Trojici pojavili skrivnostni žitni krogi, te žitne kroge sem tudi obiskal, prav iz teh žitnih krogov sem poklical tega gospoda Ivana Mohoriča in mu razložil kakšni so dejansko ti žitni krogi. Žitni krogi so se pojavili tudi v juniju leta 2014 in sicer v Čagoni pri Cerkvenjaku. Tudi takrat sem gospoda Ivana Mohoriča poklical iz svojega mobitela in mu povedal kakšni so dejansko ti žitni krogi. Celo sva se zmenilo, da potem naslednjo nedeljo bi on iz Idrije prišel do Lenarta in bi skupaj šla v Cerkvenjak na te žitne kroge, no potem sem ga klical in mi je dejal, da pač takrat nima časa.
    Leta 2012 je bil tisti zanimiv datum 21.december 2012 in tudi tisti dan sva se po telefonu o tem datumu pogovarjala. Ivan Mohorič je imel nenavadne teorije, ena izmed njegovih teorij je bila, da smo ljudje prišli na Zemljo kakor kaznjenci in sicer iz planeta kateri kroži okoli zvezde Sirij.

    Skratka Ivan Mohorič zelo vas bomo pogrešali, žal se je vaša življenjska pot končala prehitro in naj vam bo lahka slovenska zemlja.

    OdgovoriIzbriši