torek, 15. januar 2013

Stopnjevanje politične krize v naslednjih dneh
Tudi za državo lahko izdelamo horoskop in na ta horoskop, podobno kot na osebnega, vpliva trenutno stanje planetov na nebu. V naslednjih dneh, še posebno med 16.1.2013 in 19.1.2013 bodo ti planeti na nebu tvorili napete aspekte. Ti običajno prinesejo veliko težav in napetosti, vendar dajejo možnost, da se skozi njih sprosti veliko napete in potlačene energije.

Aktiviran bo najbolj napet aspekt rojstnega horoskopa Slovenije. Tranzitni Mars bo tvoril tako imenovani T-kvadrat in bo iz Vodnarja aktiviral aspekt Pluton kvadrat Mars Venera, ki v slovenskem horoskopu simbolizira destruktivne sile moči, ki netijo medsebojno sovraštvo z namenom, da bi uplenile zase čim večjo korist. To so ljudje, ki jih je oslepela težna po moči do te mere, da so že zdavnaj izgubili moralo in človečnost in bodo poskušali narediti vse, da bi svojo moč obdržali. Ker so z močjo obsedeni, se za ohranitev le te poslužujejo najrazličnejših sredstev, tudi nelegalnih, moralno oporečnih. Izvajajo pritiske in napade na vse tiste, ki jim nasprotujejo oziroma od katerih se čutijo ogrožene. Vse te težnje bodo v naslednjih dneh aktivne na področju Slovenije. Poskušal se bo povečati razkol v narodu. Na dan bodo prišle razne šokantne skrivnosti iz zakulisja z namero čim bolj diskreditirati nasprotnika. Zato bodo uporabljali in zlorabljali medije. V naslednjih dneh bi veljalo še posebej poudariti, da razmišljajte s svojo glavo in ne nasedajte zaključkom in zavajajočim trditvam, ki vam bodo ponujene.

Ljudje, ki se ne morejo odreči moči za nobeno ceno, so zelo maščevalni in destruktivni. Tako da se bo v Sloveniji simbolično dogajala zgodba, ki opisuje žabo in škorpijona, ki prečka reko na hrbtu žabe. Škorpijon jo zaradi svoje narave piči na sredini reke, posledica tega je, da oba utoneta.

T-kvadrat tvori aspekte tudi na horoskope g. Janše in g. Pahorja, ki imata na Plutonu v horoskopu Slovenije svoje osebne planete. Zato bosta akterja v teh procesih transformacije kolektivnih destruktivnih energij slovenskega naroda, ki so povezane z močjo.

Trenutno je Slovenija, kot tudi ves svet, pod vplivom aspekta Uran kvadrat Pluton, ki bo trajal nekaj let. Hitrejši planeti pa ga bodo s svojimi prehodi aktivirali. Trenutno je aktivator planet Venera, ki prihaja v konjunkcijo s Plutonom v sredo, 17.1.2013. Vladajoče avtoritete, ki jih predstavlja Kozorog, bodo predstavljale svoje namene in dejansko stanje države v polepšani luči in s tem poskušale pridobiti podporo v svetu. Venera v mundani astrologiji simbolizira državno imetje, državne finančne inštitucije in banke, kot tudi ekonomijo države. Tako da prehod Venere preko Plutona lahko razkrije razne manipulacije in skrivnosti o finančnih institucijah in bankah v državi, o dejanskem finančnem stanju države, kot tudi navezavah med vejami oblasti in finančnimi institucijami.

Aspekt Venere in Plutona bo aktiviral horoskop g. Jankoviča, ki ima na tej stopinji svoje Sonce. Napetosti in dejansko stanje bo poskušal olepšati s svojo pregovorno karizmatičnostjo.

Na področju dogajanja v svetu pa bo mogoče v času tega prehoda zaslutiti oziroma spregledati, kateri ukrepi se obetajo v procesu transformacije evra.

Najbolj bo napeto 17.1.2013, ko bo ta napet aspekt še dodatno aktivirala Luna iz eksplozivnega znamenja Ovna.

Dinamika tega tedna bo Slovence močno razburila in bodo še bolj odločno zahtevali spremembe. Rasla bo napetost med vladajočo elito in strujami, ki zahtevajo spremembe.

Ni komentarjev :

Objavite komentar