četrtek, 29. avgust 2013

Mars je vstopil v kraljevsko znamenje Leva, od 28.8.2013 do 15.10.2013



Mars v horoskopu vlada mehanizmom napada in obrambe. Je iniciativen in ima pridobitniške in osvajalne težnje. V znamenju Leva se izraža samozavestno, poskuša ustvariti dober vtis, je ustvarjalen in igriv. Izžareva močno življenjsko voljo in se zna uveljaviti.

Blokirana marsovska energija v znamenju Leva pa se izraža skozi nastopaštvo, pretiran egoizem, pretiran ponos in arogantnost. Ne zna se uveljaviti.

Od 7.9.2013 do 12.9.2013 bo izredno težavno obdobje, kjer bodo marsovske energije močno blokirane (kvadrat Saturn, inkonjunkcija Pluton). Povečana bo razdražljivost in agresivnost. Brezobzirno se bo uveljavljala pravica močnejšega, kar bo izzvalo revolte in bo agresijo usmerilo proti avtoritetam. V obdobjih, ko je Marsova energija močno blokirana in zavrta, se izraža rušilno in lahko pride do nenadnih izbruhov nasilja. Mars, med drugim, simbolizira tudi vojno, prepir in poškodbe. Pri uveljavljanju svojih ciljev bo potrebno premagati mnogo ovir in težav.

Po 12.9.2013 se bo blokirana marsovska energija sprostila, kar bo prineslo nenadni izbruh energije. Zavladalo bo evforično in dinamično vzdušje (Mars trigon Uran). Začutili bomo potrebo po druženju. Aspekt lahko povzroči spontana skupinska druženja, kjer bodo ljudje zavračali agresivne pristope in dajali pobude za spremembe.

Od 26.9.2013 do 1.10.2013 bo Mars v kvadratu z Venero. Zelo strastno in impulzivno obdobje. Ker pa je aspekt napet, lahko povzroči konfrontacijo in konflikte v medsebojnih odnosih.

Ni komentarjev :

Objavite komentar