nedelja, 22. december 2013

Retrogradna Venera v letu 2014 - Ponovna revizija vrednot

V času od 21.12.2013 do 31.1.2014



Ponovno bo potrebno preučiti kaj nam je pomembno, kaj imamo radi in kakšne so naše vrednote. Zato ker bo Venera na svoji retrogradni poti skozi znamenje Kozoroga trčila ob Plutona, se bodo odprle stare rane, ki so s tem povezane:
·        koliko cenimo sami sebe,
·        koliko se moramo truditi za to, da si prislužimo ljubezen in sprejetost,
·        ali smo pripravljeni sprejeti pravila v zameno za pozornost in naklonjenost.
Morda smo že od malega naučeni, da si moramo ljubezen »zaslužiti«, kajti pogojna ljubezen temelji na dogovoru: »Če boš priden, te bomo imeli radi.«

Ker imamo to privzgojeno že od zelo zgodnjega otroštva, ponotranjimo prepričanje, da če bomo izražali sebe in bomo pri tem avtentični, ne bomo sprejeti. To postane del naše osebnosti oziroma naše naravnanosti navzven in tako predstavlja temelj naših odnosov.

V času retrogradne Venere se je priporočljivo poglobiti vase, opraviti ponovno revizijo vrednot in ugotoviti, katere vrednote izhajajo iz nas samih in katere so nam bile vsiljene in smo jih sprejeli zaradi zunanjega pritiska.

Družbeni dogodki na kolektivnem

Ob retrogradnem prehodu Venere skozi znamenje Kozoroga se bodo ponovno jasno pokazale temne strani avtoritet, bank, držav, organov oblasti in njihov okrnjen sistem vrednot, kar bo pri marsikomu vzbudilo občutek nemoči in frustracije.

Ni komentarjev :

Objavite komentar