ponedeljek, 25. avgust 2014

Biti popoln v kaosu - mlaj v Devici, 25.8.2014 ob 16:14

Po dopustu in počitnicah se bo potrebno znova prilagoditi vsakodnevni rutini. Vsakodnevne obveznosti, tako osebne, kot so skrb za higieno in dobro telesno počutje, kot tudi  delovne obveznost, spadajo pod simboliko Device.  Energija današnjega mlaja v znamenju Device nam omogoča vnesti spremembe v našo vsakodnevno rutino. Čas je primeren za spremembe in nove načrte, kajti konfiguracije ostalih planetov (inkonjukcija med Saturnom in Uranom, kvadrat med Venero in Saturnom ter Marsom, trigon med Venero in Uranom) z napetimi aspekt tudi spodbujajo k spremembam. Napetost med znamenjem Leva in Škorpijona ter Škorpijona in Ovna nas sili, da se vprašamo, ali naši cilji res temeljijo na željah, ki prihajajo iz srca ali pa smo zaradi strahu pred nesprejetostjo že zdavnaj pozabili na njih. Energijo mlaja v Devici lahko koristno uporabimo za čiščenje miselnih blokad in omejitev, ki nam onemogočajo bolj polno življenje. Sedaj je čas za spremembo in načrtovanje novih začetkov.

Vendar mlaj tvori opozicijo z Neptunom, kar bo ustvarilo napetost med perfekcionizmom Device in željo prepustiti se lagodju in nedejavnosti. Do spremembe se bomo morali prebiti skozi kaotično meglo, v kateri se bomo počutili dezorientirane, zmedene in nemočne. Lagodje bo potrebno zamenjati z delavnostjo. Analitičen razum Device nam pri tem lahko pomaga ali pa nas ovira. Device imajo zelo močne mentalne sposobnosti, vendar se te lahko izgubijo v detajlih. Postavite si cilje, ki si jih želite doseči, organizirajte si življenje in to vam bo pomagalo, da jih dosežete.

Energija Device je tudi zelo samokritična in se boji, da jo ljudje ne bodo sprejemali, če ne bo popolna. Učna naloga Device je, da popolnost dosežemo, ko smo v stiku s seboj in ne s tem, kar želimo biti. Kajti ko sprejmemo sebe z vsemi pomanjkljivostmi, ki jih imamo, nas sprejmejo tudi drugi. Popolnost je lahko dolgočasna in suhoparna. Postati moramo to, kar smo in ne to, kar mislimo, da bi morali postati.

Mlaj v Devici bo močno čutiti tudi v družbenem dogajanju v Sloveniji. Tako r Miro Cerar ml. kot  Janez Janša sta po horoskopu Devici. Vpliv mlaja bo nekoliko bolj ugoden za Mira Cerarja, saj mu pade na konjunkcijo Sonce, Venera, Uran, ki je v sekstilu s Soncem in ascedentom Slovenije. Vseeno pa lahko pričakuje nekaj presenečenj in nestabilnosti v odnosih s političnimi partnerji in sodelavci. Čas je ugoden za načrtovanje in planiranje novih smernic, ki pa jih bo vseeno težko izpeljati, saj sta Uran, ki simbolizira novosti in Saturn, ki se oklepa starega v stresni inkonjukciji.

Mlaj pa tvori zelo močne in stresne aspekte na rojstne planete Janeza Janše. Mlaj v Devici pade na rojstni Pluton v deveti  hiši. Rojstni Pluton iz Device tvori sekstil z rojstnim Jupitrom in Neptunom v enajsti hiši v znamenju Škorpijona. Ta močan in ugoden aspekt lepo opiše njegovo sposobnost ideološke manipulacije z masami, ki temelji na obljubah o premagovanju krivic in kaosa z uvedbo reda in discipline. Te teme v astrologiji simbolično povezujemo z osjo Devica Riba. Vendar je rojstni Pluton tudi v kvadratu z ascendentom, tako da izražanje senčnih plati Device, kot so pretiran kriticizem, preračunljivost in pretirana sumničavost, najbolj škodi njemu samemu.

V naslednjih štirinajstih dneh, kolikor približno traja vpliv mlaja, lahko pričakujemo  povečano napetost in pritisk med njegovimi zagovorniki kot tudi njegovimi nasprotniki.

Na njegovi rojstni Luni sta  tranzitni Saturn in Mars, ki sta v kvadratu z Venero v Levu. Ta kvadrat pa je tudi aktiviral zelo neugoden kvadrat med Marsom, Venero in Plutonom v horoskopu Slovenije, ki govori o tem, kako vodilne strukture zaradi lastnih interesov manipulirajo in spodbujajo sovraštvo in razcepljenost naroda. To je izredno težek aspekt, ki lahko Janezu Janši prinese kar nekaj težav, saj lahko pričakuje, da se  bodo razkrile njegove prikrite in skrite dejavnosti iz preteklosti. Slabo pa  vpliva  tudi na  psihično počutje. Na nivoju države pa lahko pričakujemo nekaj šokantnih resnic in razkritij o preteklih zlorabah moči in o dejanskem finančnem stanju države.

Ni komentarjev :

Objavite komentar