nedelja, 16. november 2014

Neptun zopet v direktnem gibanju – uresničite svoje sanje

Neptun, planet iluzij, idealizma, intuicije, čustev in vizij, je zopet v direktnem gibanju. Ker je njegovo gibanje počasno, je tudi njegova retrogradnost dolgotrajna. To pot se je v retrogradno gibanje obrnil 9.6.2014 in sicer na 7° Ribe. Njegov vpliv čutijo vsi tisti, ki imajo planete nekje med četrto in sedmo stopinjo spremenljivih znamenj (Dvojčka, Device, Strelca in Ribi).

Neptun raztaplja Saturnove meje realnosti. Pri svojem retrogradnem gibanju nam je posvetil v nezavedno in nam prinesel na plan nova spoznanja. V času njegovega prehoda se je dobro zavedati, da če se skušamo izogniti soočanju s svojimi strahovi, se njegov vpliv lahko izraža v negativni obliki bega v iluzije, samoprevare, laži, prevare in vse vrste odvisnosti.

V direktno gibanje preide 16.11.2014 na 4° Ribe. Če se nismo upirali uvidom, ki nam jih je prinašal in če smo bili za njegovo energijo pretočni, bomo deležni njegove pozitivne manifestacije, ki je uresničitev naših sanj in vizij, porast in sprostitev kreativne energije in dobro počutje.

Iz svoje sence bo izstopil šele v začetku marca 2015 in takrat bomo lahko v popolnosti videli manifestacijo tega, kar je v nas spremenil njegov retrogradni vpliv.

------------------

Retrogradni planet ima močen vpliv na področje, ki ga simbolizira hiša ali planet, ki ga tranzitira v vašem osebnem horoskopu. Če želite izvedeti, katero področje v življenju vam osvetljuje tranzitni Neptun, me kontaktirajte. Več o tem >>>

Ni komentarjev :

Objavite komentar