sreda, 4. februar 2015

Polna Luna na 14° Leva

Ta polna Luna nam prinaša veliko dobrohotne in navdušujoče kreativne energije. Luna je v znamenju Leva v konjunkciji s planetom Jupitrom. Oba, Sonce in Luna, pa tvorita trigon z Uranom v Ovnu. Ti aspekti nam prinašajo nenadne možnosti in spodbude. V naslednjih 14 dneh je čas za načrtovanje. Bodite inovativni, ne bojte se sprememb in upajte si stopiti v neznano.

Lev je znamenje prvobitne otroške kreativnosti. V naslednjih 14 dneh imate možnost ponovno obuditi ta del sebe. Ker je ta del običajno potisnjen v nezavedno, se ne zavedamo, v kolikšni meri vpliva na naše sedanje življenje. Pomislimo, po čem naš notranji otrok še vedno hrepeni oziroma na katerih področjih življenja se še vedno trudimo biti dopadljivi, si zaslužiti pozornost, ljubezen ali priznanje.

Ta polna Luna tvori aspekt tudi s Plutonom in Kironom, kar nam osvetljuje pretekle potlačene vsebine in nam daje možnost osvobajanja zaprte kreativne energije. Če transformiramo preteklost, dobimo možnost, da kreiramo svojo novo realnost.

Postanite kreator svojega življenja.

Ni komentarjev :

Objavite komentar