nedelja, 3. maj 2015

Polna Luna v Škorpijonu, 4.5.2015 ob 5:43

Ne samo, da nas jutri čaka že tako naporen dan, ko se moramo po praznikih ponovno vklopiti v vsakdanjik, ampak se nam obeta še naporna in težavna polna Luna v znamenju Škorpijona. Čustveni odzivi bodo poudarjeni in bodo močno nihajoči,  iz ene skrajnosti v drugo.

Polna Luna v Škorpijonu nas sooči z vsemi tistimi destruktivnimi vsebinami, ki se jih sramujemo in jih skušamo zatirati in potlačiti. Ker se ne želimo z njimi soočati, nas mora na to »prisiliti« zunanja situacija, običajno v obliki usodnih dogodkov, ki nam na površje prinesejo bolj temačne plati naše osebnosti, kot so na primer maščevalnost, sovraštvo, strah in bes.

Ker ta polna Luna sovpada z začetkom predretrogradnega obdobja Merkurja (Merkur jutri vstopi v senco), bodite pozorni na to, da vas ne bodo zapeljale nejasne obljube, še posebej tistih, ki vedno, na vsako silo hočejo doseči svoje. Polna Luna bo tvorila aspekt T-kvadrat z Jupitrom, zaradi česar bomo soočeni z negativnimi ego manifestacijami, kot so aroganca, nadutost, domišljavost in lahkomiselnost. Soočali se bomo tako z lastno osenčeno ego problematiko, kot tudi z osebami, ki imajo izrazit ego in nam zaradi tega pomagajo ozaveščati Škorpijonsko igro moči in nemoči. Ne klonite pred čustvenim izsiljevanjem in ne dopustite, da bi z vami manipulirali preko občutkov krivde.

Bodite previdni pri podpisovanju česarkoli, kar vas obvezuje. Ker bo ozračje čustveno nestabilno, bodite previdni in umirjeni tudi na cesti. V škorpijonskih procesih mora umreti staro, da bi se rodilo novo, zato je Škorpijonska polna Luna dober čas, da ozavestimo stare destruktivne vzorce, povezane z občutki varnosti, tako materialne kot čustvene, ter se tako znebimo naših strahov pred ranljivostjo in izgubo.

1 komentar :

  1. Merkurjev tranzit - navidezni prehod Merkurja čez Sončevo ploskev - viden tudi iz Slovenije v popoldanskem času - 9.maj 2016 - še samo 1 leto.

    OdgovoriIzbriši