nedelja, 30. oktober 2016

Mlaj v Škorpijonu, 30.10.2016 ob 18:39

Mlaj bo to pot potekal v čustveno intenzivnem in na vse ali nič orientiranem znamenju Škorpijona.

Energija mlaja v znamenju Škorpijona nas bo soočala z najbolj temačnimi nezavednimi deli naše osebnosti. To so tiste čustvene strukture, v katere smo najbolj ujeti in s katerimi se, zaradi strahu in občutkov nemoči, nočemo soočati. To je naporen proces, saj nas dogodki brezkompromisno potisnejo v srž problema, ki so posledica naših čustvenih vzorcev. To pa povzroči močno napetost, ki se jo lahko skušamo znebiti z izmikanjem ali skozi projekcijo negativnih lastnosti na druge.

Mlaj je v konjunkciji z Merkurjem, zato nam daje tudi prodornost in možnost uvida v naše notranje doživljanje. Dogodki in akcije v naslednjih štirinajsti dneh bodo pripomogli k ozaveščanju in osvetlitvi težav, ki se pojavljajo v medosebnih odnosih, še posebej v odnosih z najbližjimi, kot so družinski člani, partnerji itd. Ti temeljijo na naši čustveni prtljagi, ki jo prinesemo v odnose in katerih temelj moramo iskati v čustvenih vzorcih primarne družine. Sonce, Luna in Merkur tvorijo trigon z Neptunom v Ribah, ki je v konjunkciji z severnim vozlom, kar daje možnost osvetlitve in razrešitve kakšnega od teh vzorcev ter postavitev odnosov na novo, bolj harmonično raven.

Energija Škorpijona ima močno željo po nadzoru, kot tudi težnjo po tem, da bi vplivala in dosegla spremembe pri drugih. Druge želi oblikovati po svojih pričakovanjih. Odnosi temeljijo na manipulaciji,  pogojevanju in  igrah moči in nemoči.

Mlaj nam bo pomagal razločevati in ponovno vzpostavljati relacije med moje-tvoje-najino. Osvetlil pa bo tiste relacije, ki potekajo na nezavednih kanalih in ki predstavljajo temelj za vzpostavljanje meja z drugimi. Tudi na tem področju lahko uporabimo energijo mlaja na konstruktiven način, kajti eden od temeljev harmoničnega odnosa so zdrave meje.

Ni komentarjev :

Objavite komentar