nedelja, 16. oktober 2016

Polna Luna na 23 stopinj Ovna, 16.10.2016 ob 6:24h

Prinaša nove rešitve, za stare težave.

Je prva v seriji tako imenovanih Super Lun.
Preberite več >>>

Ker se približa Zemlji, se njen vpliv čuti bolj intenzivno. Že sama narava polne Lune v Ovnu je aktivna, impulzivna, samozavestna in odločna. To pot pa je njena dinamičnost in eksplozivnost še povečana, zaradi konjunkcije z Uranom. Njun skupen vpliv prinaša nenadne bliskovite spremembe.

To je zelo eksplozivna, nepremišljena in razdražljiva kombinacija. Ob polni Luni imamo možnost pridobiti nov uvid, nekaj spregledati. Kombinacija z Uranom pa prinese nenadne uvide, tako imenovani »aha efekt«. Znamenje Tehtnice, v katerem se nahajajo Sonce, Merkur in Jupiter, pa teži k vzpostavljanju notranjega miru in ravnovesja. Napeta energija polne Lune torej izhaja iz nasprotij med lastnimi interesi in potrebami po sodelovanju z drugimi. Zato je priporočljivo, da se naslednje dni izogibajte dokazovanju svojega in ne vztrajate pri "svojem prav" za vsako ceno, ker vam to lahko prinese težave, hude spore, kot tudi ohladitve odnosov.

Žal, zelo veliko težav v naših življenjih izhaja iz tega, da ne moremo oziroma nočemo sprejeti sprememb. Vse to se bo v tem obdobju še posebej odražalo v odnosih, kjer velikokrat vlagamo ogromno energije in truda v to, da bi druge spremenili na bolje. Napeta energija med Ovnom in Tehtnico pa se lahko sprosti tako, da smo sami sprememba, ki jo želimo videti pri drugih. Tudi vse tiste, ki se zaradi strahu pred spremembami oklepajo stabilnosti in stalnosti, čakajo naporni dnevi, kajti energije planetov nas bodo soočale z dejstvom, da so spremembe edina stalnica v našem življenju. Ker je Mars vladar polne Lune v znamenju Kozoroga v konjunkciji s Plutonom in tvori kvadrat s Merkurjem, ki je v konjunkciji s Soncem, lahko pričakujemo soočenje s svojimi globoko zakopanimi strahovi in ovirami, ki izhajajo iz otroškega obdobja (Merkur) in ki so temelj težav v medsebojnih odnosih, še posebej tistih, ki temeljijo na strahu pred bližino.

Žal tudi na kolektivnem področju napetost te Lune prinaša napetost in borbenost v medsebojnih odnosih držav, npr. še poglabljanje spora ter stopnjevanje konfliktov med Ameriko in Rusijo. Vzkipljiva in nepotrpežljiva energija Lune v Ovnu prinaša še dodatno napetost in nenadne izbruhe agresije na kritičnih območjih ter zmanjšuje dialog in povečuje želje po hitrih nasilnih rešitvah.

Nenadne spremembe ter zaostrovanje pa se obeta tudi v ameriški predsedniški kampanji, kjer lahko negativni aspekt Marsa in Plutona v ta boj prinese še več podtalnih in nizkih udarcev.

Žal nestrpnost, razburjenost, nepremišljenost in zaletavost Lune v Ovnu povečuje nevarnost, povečalo se bo število prometnih nesreč. Vozite premišljeno in na vožnjo odhajajte umirjeni. V tem obdobju smo tudi bolj nagnjeni k padcem in poškodbam, še posebej poškodbam glave.

Tudi Zemlja se še ne bo umirila, kar se bo manifestiralo skozi potrese in izbruhe vulkanov.

Energija te polne Lune prinaša obdobje sprememb, sprejmimo jih in se ne oklepajmo starega. Poiščimo nove rešitve za stare težave.

Ni komentarjev :

Objavite komentar