četrtek, 29. december 2016

Mlaj v Kozorogu, 29.12.2016 ob 7:54

Mlaj v znamenju Kozoroga bo nastopil tik pred začetkom novega koledarskega leta. Aktiviral bo energijo retrogradnega Merkurja, s katerim je v tesni konjunkciji. Energija tega mlaja je ugodna za načrtovanje novih ciljev kot tudi za to, da pospravimo in dokončamo vse zaostanke, ki bi nas v prihodnosti utegnili ovirati.

Zemeljsko znamenje Kozorog med drugim povezujemo s poklicnimi ambicijami in s potrebo po javnem priznanju ter uspehu. Zato je energija mlaja v Kozorogu še posebej ugodna za načrtovanje naših poklicnih ambicij. Ker je energija mlaja prepletena z retrogradnim Merkurjem, je sedaj čas za to, da ponovno premislimo o morebitnih omejitvah in preprekah, ki jih moramo odstraniti, da bi dosegli svoje cilje in uspeh.

Če se poglobimo vase, dostikrat ugotovimo, da so te omejitve sad prilagajanja naših življenjskih ciljev okolici. Tako ponotranjimo pričakovanja okolice in živimo po njihovih normah. Ker pri tem izrinimo našo izvorno naravo, nas ta nato skozi življenje sabotira v obliki neuspeha in nezadovoljstva.

Razgradnji in opustitvi nam neustreznih ciljev in želja ter kreaciji novih pripomore tudi konjunkcija Mars Neptun, ki iz znamenja Rib s sekstilom podpira energijo mlaja.

Čas je zelo ugoden za kreativno vizualizacijo svojih ciljev in sanj (Mars Neptun), pri tem pa je potrebno vendarle ostati realen in prizemljen (Kozorog). Za realizacijo pa si je priporočljivo vzeti čas in se je lotiti korak po koraku. Naslednja polna Luna v Kozorogu 12.1. 2017 (polna Luna stvari razsvetli, pokaže) bo tvorila kvadrat na opozicijo Jupiter Uran. Ta aspekt pa dostikrat botruje nepremišljenosti in neučakanosti. 

Ni komentarjev :

Objavite komentar