torek, 13. december 2016

Super Luna – 14.12.2016 ob 1:07, polna Luna na 22° Dvojčkov

Ta polna Luna bo zadnja v seriji Super Lun, ki smo jih lahko opazovali v zadnjih mesecih leta 2016.

Polna Luna v Dvojčkih bo stopnjevala že tako običajno decembrsko napetost in vročičnost. V zraku bo čutiti nemir. Naglica in gneča bosta povečali živčnost in nestrpnost, kar se bo negativno odražalo, še posebej v medsebojni komunikaciji in prometu. Pričakujemo lahko tudi več prometnih nesreč, zato poskušajmo biti v prometu čim bolj mirni in zbrani.

Luna in Sonce imata tesen aspekt s Saturnom, kar bo blokiralo izražanje čustev in občutkov. Pomanjkanje empatije in občutki osamljenosti bodo pri marsikomu povzročali melanholično in depresivno razpoloženje, katerega dostikrat skušamo potlačiti s pretirano aktivnostjo in zaposlenostjo. Saturn, vladar časa, je v kvadratu s Kironom - zdravilcem, zato je sedaj čas, da skozi občutenje žalosti predelamo stare rane, povezane z zaupanjem v svoja občutenja, na katera žal dostikrat vplivajo pričakovanja in zahteve okolice. Delo na sebi je težko in naporno, saj zahteva, da za svoje počutje poskrbimo sami in zanj prevzamemo odgovornost. Splača se potruditi, ker tako Sonce kot Luna tvorita lepe aspekte z Uranom, kar obeta nove uvide in pozitivne spremembe.

Merkur, vladar Lune, je že v tako imenovani senci in se približuje konjunkciji s Plutonom, kjer se bo 19.12.2016 obrnil v retrogradno gibanje, kar še poudari to, da je to čas za ponoven vpogled in nova spoznanja, ki bodo temelj radikalnih sprememb.

Na kolektivni ravni lahko v naši državi pričakujemo še vroče dogajanje in turbolence v mesecu decembru. Predsednika vlade bo moral skozi težavno obdobje med 17.12.2016 in 20.12.2016.

18.12.2016 pa se še poveča možnost prometnih nesreč, zato bodite v prometu ta dan še posebej pazljivi.

Ni komentarjev :

Objavite komentar