ponedeljek, 14. april 2014

Lunin mrk v Tehtnici - Bodi sprememba



POPOLNI LUNIN MRK: 15.4.2014 ob 9:43, 25°16' Tehtnice

Lunin mrk posveti v našo senco, to je čas za soočanje s svojimi strahovi. Lunin mrk v Tehtnici teži k  ravnovesju, tako v odnosih kot tudi takemu, ki ga dosežemo sami v sebi. Šele ko sprejemaš samega sebe v popolnosti, z vsemi napakami in vrlinami, boš lahko sprejemal tudi druge. Sprejmite se in se imejte radi, kajti samo tako boste uravnoteženi med dajanjem in sprejemanjem in med tem koliko biti individualist in koliko pripadati skupnosti.

Ker mrk sovpada z aspektom velikega križa, ki je trenutno na nebu, smo sedaj vstopili v najbolj turbolenten čas leta. Že nekaj časa se stopnjuje napetost med »začeti nekaj novega« ali »vztrajati na starem«. Sedaj pa je prišel čas akcije, potrebno se bo posloviti od starega in iti naprej. Smo na pragu sprememb, ki bodo spremenile potek našega življenja v nadaljnjih desetletjih. Zberite pogum, bodite luč, bodite sprememba, ki jo želite videti v svetu.

Lunin mrk prinaša spremembe, katere povzročajo burne emocionalne reakcije in močno vplivajo na naše razpoloženje. Še posebno bodo to močno občutili vsi tisti, ki imajo planete ali senzitivne točke horoskopa od 11 pa do 15 stopinj kardinalnih znamenj (Oven, Rak, Tehtnica, Kozorog).

Več o mrkih


Ni komentarjev :

Objavite komentar