četrtek, 24. april 2014

Kaos Velikega križa v Sloveniji - Spopad med Alenko Bratušek in Zoranom Jankovićem

Spopad je nazorna manifestacija napetih energij Velikega kardinalnega križa. Na dan prinaša in osvetljuje bolj temačne plati naše oblasti. Veliki križ aktivira osebne planete obeh akterjev. Spopad, katerega posledica bi bila lahko politična kriza, je jasen pokazatelj destruktivnih sil v slovenskem narodu in tega, kako se osebni interesi ljudi na oblasti postavljajo pred interes naroda. 

Zoran Janković ima v svojem rojstnem horoskopu konjunkcijo Sonca in Kirona v Kozorogu. Ustvarjata mu veliko težnjo po uspehu in statusu. Žene ga občutek, da je »izbran« za nekaj pomembnega. Da bi dokazal svojo lastno vrednost, je pripravljen žrtvovati in storiti marsikaj. Težko sprejme kakršnokoli kritiko in ima težave z avtoritativnimi očetovskimi figurami, tako tujimi, kot tudi s svojo lastno.

Zoran Janković, ki ima ponavadi jasno vizijo in dober občutek kako in kdaj uresničiti svoje ambicije, je sedaj pod vplivom popolnega Luninega mrka v Tehtnici, ki je aktiviral njegovo konjunkcijo med Saturnom in Neptunom. Klonil je pod težo intenzivne notranje čustvene napetosti. Vso stvar pa še poslabša opozicija med Jupitrom in Plutonom, ki sili v vedno večjo rast in širitev, je zelo avtokratska in megli občutek za to, kdaj se je potrebno ustaviti.

O tem, da bo njegova kandidatura požela veliko kritik in napadov pa govorita Mars in Uran, ki kvadratirata njegovo Sonce in Kirona. Njuna napeta energija mu prinaša trmo in zaletavost. 

Alenka Bratušek je rojena v znamenju Ovna, njena Luna pa je v znamenju Kozoroga, kar kaže na izredno prodorno, ambiciozno osebo. Njeno Sonce je v znamenju Ovna in je v konjunkciji s Kironom. Mars, vladar njenega Sonca, je v Biku in nima ravno ugodne pozicije, kar ji prinaša nekaj težav pri uveljavljanju, po drugi strani pa vztrajnost, ki jo energični in impulzivni Ovni potrebujejo. Opozicija Sonca in Urana pa nakazuje nagle preobrate, tako vzpone, kot padce v njeni karieri.

Dogodke v aprilu 2014 pa so sprožili mrki, in sicer je bil Lunin mrk v opoziciji z njeno Venero, Sončni mrk pa bo na njenem Saturnu. Kvadrat med Uranom in Plutonom pa že dolgo aktivira njen horoskop in je botroval njenemu naglemu vzponu na poklicnem področju.

Ker nimam natančnih podatkov o času njunih rojstev in so astrološke karte zato nepopolne oziroma ne temeljijo na preverjenih podatkih, je nemogoče natančno napovedati kdo bo novi predsednik Pozitivne Slovenije (PS).

Ne glede na to, kdo bo zmagal, pa bo vpliv Velikega kardinalnega križa usodno zaznamoval in prinesel korenite spremembe v njunih nadaljnjih karierah, kot tudi na nadaljni usodi stranke Pozitivne Slovenije. Akcije, ki se začnejo pod vplivom retrogradnega Marsa, pa tudi ne prinesejo želenega uspeha.

Kaos Velikega križa v Sloveniji

Ni komentarjev :

Objavite komentar