torek, 26. februar 2013

Fuzija čustev - Venera v Ribah

Venera je 26.2.2013 vstopila v znamenje Rib in bo tam do 22.3.2013. S tem se je pridružila gruči planetov (Neptunu, Soncu, Kironu, Merkurju in Marsu), ki so že v znamenj Rib. Tako močno poudarjena energija Rib prinaša v ospredje dogajanja čustva, tako na osebni, kot tudi na socialni ravni. Ribja energija je energija idealizma, povezovanja, fantazije, sočutja in odpuščanja.
Nevarnost idealizacije, lahko tudi zaslepljenosti, bo največja v obdobju med 26.2.2013 in 6.3.2013. To obdobje bo obarvano z močnim čustvenim nabojem, skozi katerega se bo skušala uravnotežiti in uskladiti zelo polarizirana in napeta energija časa v katerem živimo. Energija Rib lahko zaslepi, zato je dobro biti pozoren in poskušati videti tudi v ozadje dogodkov in stvari. Negativna plat izražanja energije Rib je manipuliranje z vlogo žrtve in igranja mučeništva. Glede na aktualne dogodke v Sloveniji je zaskrbljujoče, da se bo veliko negativnosti izražanja energije Rib manifestiralo ravno v tem času.
Na osebnem nivoju se moramo v tem obdobju paziti prevelike zapravljivosti, zaupljivosti, kot tudi pretiranega uživanja opojnih substanc in zdravil. Prepustite se svojim občutkom, bodite vsaj za hipec del toka, ki človeštvo združuje in povezuje na bolj univerzalnem, subtilnem nivoju.

Ni komentarjev :

Objavite komentar