sobota, 23. februar 2013

PRETOK IDEJ... retrogradni Merkur v Ribah od 23.2.2013 do 17.3.2013

V tem času se bomo lahko poglobili vase, se odmaknili od običajnega racionalnega razmišljanja ter se povezali s svojo notranjo intuicijo. Pridobimo lahko veliko novih idej za prihodnost. Bistvo tega časa je neaktivnost in pretočnost, ki omogoča pretok idej skozi nas, čas za njihovo manifestacijo pa bo kasneje, ko bo Merkur zopet v direktnem gibanju.
Osvobajanje starih slabih miselnih vzorcev in večja osveščenost o svojih notranjih čustvenih vzgibih nam posledično omogočata, da zavestno upravljamo s svojim življenjem in nismo v tolikšni meri podvrženi nezavednim dejavnikom.
Bolj negativna manifestacija Ribje energije je zaslepljenost in samoprevara, kot tudi prevare vseh vrst. Zato je v tem času dobro biti pazljiv in dobro pridobiti več informacij oziroma preveriti njihovo ozadje.
V času retrogradnega Merkurja so otežene in upočasnjene vse vrste komunikacije, tudi računalniška, podpisi pogodb, promet. Odsvetujem nakup novih stvari, še posebej teh, ki so povezane s komunikacijo in prometom, kot tudi začenjanje novih stvari in projektov.
Merkur je v mitologiji božji sel, prenaša informacije med svetovi. V tem času bo meja med zavednim in nezavednim tanjša. Merkur bo prinašal iz globin nezavednega vsebine v obliki sanj, impresij in občutij z namenom, da jih ozavestimo in ob tem sprostimo ogromno kreativno moč, ki se skriva v zajezeni čustveni energiji.

Ni komentarjev :

Objavite komentar