četrtek, 30. januar 2014

Mlaj v znamenju VodnarjaTo znamenje slovi po svoji ekscentričnosti in nepredvidljivosti. Tudi današnji mlaj je nekaj posebnega. To bo že drugi mlaj v mesecu januarju (prvi je bil na novoletni dan). Ker se Luna še vedno nahaja v bližini perigeja, bo tudi ta mlaj tako imenovana Superluna.

Mlaj bo pri nas 30.1.2014 ob 22:40. Po kitajskem lokalnem času pa bo 31.1.2014, kar po kitajskem koledarju predstavlja začetek novega leta. To bo leto konja, konča se 18.2.2015. Znamenje konja je znamenje ekstremov. Pri njem ni srednje poti. Pričakujemo lahko eksplozivno, dinamično leto, polno nihanj in ekstremov. Še posebej se bo to odražalo na gospodarstvu in financah.

Ker bo mlaj na 10°55 Vodnarja, bo tvoril pozitivne aspekte s kvadratom med Plutonom in Uranom na nebu. Mlaj simbolizira nove začetke in v povezavi z znamenjem Vodnarja lahko pričakujemo nekaj novih inovativnih idej in pobud za spremembo stanja. Znamenje Vodnarja je tudi zelo neodvisno, svobodomiselno in teži k spremembam. Zato v tem času lahko pričakujemo povečanje napetosti in eksplozivne, revolucionarne težnje.

Ni komentarjev :

Objavite komentar