četrtek, 16. januar 2014

Čas je za čustveno preobrazbo - Polna Luna na osi Rak Kozorog



Znamenje Raka je posoda, v kateri so zbrani vtisi iz najzgodnejših in najranljivejših obdobij našega življenja. Na podlagi njih gradimo svoj notranji čustveni svet in tudi predstave o sebi. Polna Luna na plan prinese in razsvetli tako tisto, kar je v senci, kot tudi tisto, kar raste.

V kombinaciji s planetarnim dogajanjem v znamenju Kozoroga (prejšnji mlaj in retrogradna Venera), ki simbolizira tradicijo in avtoritete (tudi našo notranjo avtoriteto), nam bo polna Luna prinesla na plan naše omejitve, kalupe, ki smo jih pridobili skozi proces prilagajanja družinski dinamiki.

V naslednjih 14 dneh lahko pričakujemo čustveno intenzivne situacije, v katerih nas bodo preplavljali občutki in vtisi preslišanih potreb in potlačenih čustev našega notranjega otroka. On je nosilec naših temeljnih potreb po varnosti in sprejetosti, vendar po so žal v njem zapisane tudi vse rane in občutki nemoči, ki smo jih doživljali v najzgodnejšem obdobju. Obujanje teh ran je boleč proces, vendar osvobajajoč, kajti osvobaja nas neustreznih čustvenih vzorcev, ki nam v življenju povzročajo občutek nezadovoljstva.

Ni komentarjev :

Objavite komentar