torek, 2. julij 2013

Imejte odprto srce, spoštujte in upoštevajte različnost


Venera planet lepote je 27.6.2013 vstopila v znamenje Leva in bo v tem znamenju do 22.7.2013. V populističnih napovedih lahko preberemo, da se nam obeta čas veselja, razigranosti in strasti. Vendar temu ni tako, kajti  Venera  takoj po vstopu v znamenje Leva tvori napet aspekt z retrogradnim Saturnom v Škorpijonu in Neptunom v Ribah. To bo blokiralo izraz  Venere v Levu, ki hlepi  po pozornosti in  ljubezni.

Kot sem že pisala, ko planet na svoji poti po Zodiaku vstopi v znamenje, aktivira energijo tega znamenja na kolektivni ravni. Manifestacija te energije pa je odvisna od tega, kakšne odnose (kote) bo ta planet tvoril z ostalimi planeti na nebu.

Vpliv Venere bo zato v obdobju do 7.7.2013 prinašal razočaranja na področju ljubezni, odnosov in pa tudi na finančnem področju. Na dan bo privreli veliko nerazrešeni, potlačeni težav iz preteklosti. Veliko bo nerazumevanja, neupoštevanja in prepirov. Oba znamenja slovita po tem, da trmasto vztrajata pri svojih principih in pogledih. Napetost se bo povečevala med vase usmerjeno egocentrično energijo Venere v Levu in čustveno blokiranostjo in hladnostjo Saturna v Škorpijonu. Komunikacija bo zelo otežena, še posebej, ker se ne znata vživeti drug v drugega. Venera pristopa z optimizmom, medtem ko je Saturn zakrnel pesimist. Oba sta močno subjektivna.
K razdiralnosti tega aspekta bo pripomogel tudi Uran – Pluton aspekt, ki bo ta teden aktiviran s prehodom Sonca. 

Nasvet za ta teden bi bil, da se izogibajte merjenju moči v partnerstvu. Kajti kombinacije planetov napovedujejo težavno obdobje, ki je lahko razdiralno za marsikatero partnerstvo. Imejte odprto srce, spoštujte in upoštevajte različnost. 

Zdržite napetost tega tedna in ne povzročite nepopravljive škode, kajti Venera že v prihodnjem tednu tvori pozitiven aspekt z Uranom, kar bo prineslo nenadne pozitivne preobrate in nove začetke.

Ni komentarjev :

Objavite komentar