sreda, 23. julij 2014

V tem tednu bodite previdni v prometu

Merkur je med 22.7.2014 in 24.7.2014 v napetem aspektu, opoziciji, s Plutonom. To se lahko manifestira v obliki pretirane občutljivosti. Na plan lahko pridejo stare zamere in prizadetosti. Komunikacija v tem času poteka "na nož". Vsaka stran vztrajno brani svoj prav.

Od 24.7.2014 do 28.7.2014 pa bo Merkur v kvadratu z Uranom. To bo zelo dinamično, napeto, živčno in vzkipljivo obdobje, v katerem lahko pričakujemo nenadne izbruhe jeze in agresije.

Na zadnji, 29. stopinji Tehtnice pa se bo nahajal planet Mars. Njegova energija je v znamenju Tehtnice zavrta, kar se prav tako lahko manifestira preko nenadnih izbruhov potlačene energije.

V tem času se radi kvarijo električni aparati in komunikacijske naprave, kot so računalniki in telefoni.

Na kolektivni ravni lahko ta vikend pričakujemo več vojaških konfliktov in sopadov, še posebej na trenutnih konfliktnih območjih, kot so Gaza, Ukrajina...

V tem ekstremno čustvenem in mentalno napetem času pa Merkurju lahko  pomaga Saturn, ki mu z iskanjem razumskih rešitev in potrpežljivostjo pomaga obvladovati prenagljenost.

Ker Merkur vlada prometu in je v tem tednu pod vpivom napetih energij, velja opozorilo, da bodite v prometu izredno pazljivi.        

Ni komentarjev :

Objavite komentar