nedelja, 4. maj 2014

Venera v Ovnu od 3.5.2014 do 29.5.2014

Venera je 3.5.2014 vstopila v dinamično ognjeno znamenje Ovna, ki je znamenje njenega izgona, zato se tukaj izraža zelo impulzivno, hitro in strastno. Energija Ovna je moška, Marsovska in zavira izražanje njene ženstvenosti. Odloča se po navdihu, brez razmišljanja. Ker je pri svojih odločitvah tako hitra, jo lahko njeno navdušenje hitro mine.

Ker Venera, poleg odnosom, vlada tudi financam in imetju, je v impulzivnem času njenega prehoda skozi znamenje Ovna priporočljivo temeljito premisliti pred večjimi odločitvami.

Najbolj kritično obdobje njenega prehoda skozi znamenje Ovna bo nekje med 11.5.2014 in 20.5.2014. V tem času bo tvorila aspekte z Marsom, Plutonom, Uranom in Jupitrom, torej s planeti, ki so tvorili Veliki kardinalni križ. Venera bo tukaj aktivator še vedno napetih energij Velikega kardinalnega križa, T-kvadrata, kot tudi zavrtih energij retrogradnega Mars.

Veliki pritiski in napete energije lahko povzročijo močne čustvene izbruhe, katerih posledica so lahko nepričakovana dejanja, do katerih pride zaradi izgube samonadzora, zato bodite previdni tako v prometu kot v raznih nesoglasjih in sporih.

Na kolektivnem nivoju pa lahko pričakujemo še nadaljno zaostrovanje napetih odnosov v Ukrajini ter med Rusijo in ZDA. Občutek izgube ozemlja in ščitenja svojih meja in interesov lahko pripelje do vojnih intervencij.

Prav tako pa bo nemirno tudi na finančnem področju, kjer lahko pričakujemo nenadne padce in spremembe.

Napeta energija Velikega kardinalnega križa se je v mesecu aprilu 2014 manifestirala v povečanem številu potresov in izbruhu vulkanov. Ker je Venera aktivator napetih energij, lahko pričakujemo ponovne vilkanske izbruhe, kot tudi tresenje tal.

Ni komentarjev :

Objavite komentar